Bucketlist!

Kauai (Hawaii).
Zo vele vertellen mij dat Hawaii te commercieel en te toeristisch is, maar I don't care. De meeste mensen die mij deze mening gaven zijn er nooit geweest! Kauai trekt mij al heel lang en is zeker weten mijn nummer één bestemming, die ik nog wil zien!
Iran.
Niet zo toeristisch en Islamitisch. Persoonlijk trekt het Islamitische geloof mij wel en vind ik de architectuur prachtig <3!
Oezbekistan.
Minder bekend. Ik weet hier haast niks van! Ik zie weleens prachtige foto's en het lijkt mij leuk om eens goed verrast te worden ^^!
Madagascar.
Een uniek eiland bij Afrika met dieren en planten die je nergens anders in de wereld zult vinden. Dat unieke maakt het juist zo speciaal om te bezoeken!
Azerbaijan.
The land of fire! Vooral de hoofdstad Baku met de vlammen is een bekend beeld wat ik graag met eigen ogen wil zien.
Dominica.
Weer een eiland, maar ik heb daar iets mee! Vol met natuur, het lijkt mij prachtig!
foto van Rachelle Stark.
India.
Al eens een maand geweest, maar ik ben er nog steeds verliefd op. India laat ik niet los! Er is nog zo ontzettend veel te zien! En het bijzondere: als ik dezelfde reis zou maken zou ik weer nieuwe dingen zien. Er gebeurd zo veel! Elke dag is weer een verrassing vol bijzondere dingen!
Venezuela.
Als baby was ik op een eiland genaamd Isla Margarita, maar daar heb ik helaas nooit wat van meegekregen! Ooit hoop ik het weer eens te bezoeken, zowel het vaste land als de eilanden!
China & Tibet.
Ik had een rondreis India-Nepal gedaan, maar hij kon nog groter. De rondreis die ik ook kon maken liep van India, naar Nepal, naar Tibet met eindpunt China. Ooit hoop ik dus het cirkeltje nog compleet te maken door een rondreis China & Tibet te doen <3!
Vietnam.
Wat moet het prachtig zijn om door dit Aziatische land te lopen! Allen de plaats Halong Bay laat mij al dromen <3!

Santorini (Griekenland).
Om de een of andere reden laat deze plaats mij altijd dromen! Ik zie mezelf al lopen tussen die prachtige huisjes met heerlijk weer! Awww I am in love <3!

Cuba.
Het liefst zo snel mogelijk om nog het "echte" Cuba mee te maken ;)!
Ps. niet in chronologische volgorde ^^!

Reacties

Populaire posts