Holland's eerste mannelijke 'Top Model'

Bron: Fresh Cotton

Waarschijnlijk ben ik een van de laatste blogs, die hierover schrijft maar eindelijk weten we wie Holland’s Next Top Model is. En dit is dan ook nog eens de eerste mannelijke kandidaat die wint!
Toen ik voor de televisie zat viel het mij eerst niet zo op, maar bij het begin van hun openingsrun namen de modellen precies dezelfde houding aan als van hun allereerste persfoto. Senna was bij deze run degene, die de run mocht openen en vanaf dat moment konden we dan eindelijk genieten van de allerlaatste aflevering van Holland’s Next Top Model.

Er waren vele bekende mensen aanwezig bij de finale. Denk bijvoorbeeld aan de meiden van het nieuwe programma ‘Models In Paris, Lil’Kleine en Monica Geuze. Bij die laatste twee vraag ik me toch wel af of er wel goed is nagedacht bij de gastenlijst. Monica leek het er niet echt mee naar haar zin te hebben.

Behalve de BN’ers konden kijkers dit jaar helaas geen kaartjes kopen. Dit tot grote teleurstelling van vele fans.

Ook verliep niet alles geheel vlekkeloos deze avond en was er dan ook aardig wat kritiek. Zo zou Anna Nooshin wel erg zenuwachtig over komen en het te vaak hebben gemeld, zouden de cameraploegen het ook niet al te best hebben gedaan en waren de optredens ook niet al te best beoordeeld. Helaas is dat dus ook het nadeel aan social media. Via vlogs werd onder andere duidelijk, dat sommige van het modellenprogramma daarom ook maar niet meer hebben gelezen wat er allemaal voor naars wordt geschreven. Wellicht is dit ook maar de beste beslissing geweest, want volgens mij kunnen sommige opmerkingen nogal hard aankomen, zeker als je daar hard je best voor hebt gedaan. In onder andere de vlog van Anna Nooshin is dit dan ook besproken.


Bron:RTL

Net als vorig jaar mochten de kijkers in elk geval weer stemmen en tja het is al sinds deze maandag duidelijk: Montell heeft gewonnen. Super leuk voor hem! En…. hij heeft dus blijkbaar toch een relatie met Sanne! Dit jaar hebben we dus ook het eerste HNTM koppel!

Ik kijk in elk geval weer uit naar volgend jaar en ben benieuwd wat we nog van Montell gaan zien! Hoe vonden jullie de finale?
– Xoxo Rachelle

Reacties

Populaire posts