Finalisten HNTM

Bron & beeld: Holland’s Next Top Model

De finalisten van Holland’s Next Top Model zijn bekend! Sanne, Latanya, Ritse en Montell zullen volgende week maandag nog een keer op televisie zichzelf laten zijn om te strijden voor de titel!
Het was natuurlijk even spannend wie er door zou gaan. Sinds de discussies rond Bonita was ik zelf heel nieuwsgierig of Bonita de finale zou gaan halen of niet. Ik denk dat er genoeg kijkers waren, die Bonita graag die plaats hadden gegeven.


De eliminatie werd vooral spannend tussen Sanne en Bonita, omdat Sanne als kritiek kreeg dat zij de maten niet heeft. Ze is namelijk 1.72 en dit is eigenlijk te klein. Zelf vind ik de lengte verassend aangezien er duidelijk werd aangegeven, dat je je niet mocht aanmelden als je kleiner dan 1.74 bent. Dus dan vraag ik me wel af hoe serieus RTL met de regels bezig is…

Hoe dan ook, Sanne is wel een prachtige meid en levert super mooie foto’s!

Mijn favoriet voor dit seizoen is denk ik Ritse. Hij is overal heel relaxed in en levert goede foto’s. Ik vind ook, dat hij het meest professioneel overkomt. Verder ben ik ook erg fan van Latanya. Zij levert diverse en mooie foto’s.

Ben jij het ook eens met de eliminatie of ga je Bonita erg missen in de finale? Of wellicht een van de andere modellen ;)?

–  Xoxo Rachelle

Reacties

Populaire posts