Uit eten bij: Blessing

Sinds deze week hebben mijn ouders hun zomervakantie gepland! Wat ze gaan doen is voor de rest nog onduidelijk. Ze willen wel op vakantie gaan, maar echt een idee hebben ze nog niet. Dus voorlopig veel klussen in huis, want met dit weer is er toch niks te beleven!
 
Ook ik ben flink aan het opruimen in mijn kamer en we zijn pas naar de Ikea geweest voor nieuwe meubels die ik vast nog wel eens show ^^!
 
Maar anyways, om de vakantie te vieren gingen we uit eten naar een sjiek Frans restaurant in Zuidland, genaamd Blessing!
 
We kregen echt allemaal lekkere gerechten zoals hierboven te zien is bijvoorbeeld: een carpaccio van ossenhaas, met spekjes, oude kaas en truffelmayonaise YUM!
En zelfs voordat we dat voorgerecht kregen werden we al verwend met allemaal lekkers!
Ons hoofdgerecht: Black Agnus steak in rode wijnsaus op tafel, geserveerd op een bedje van verse groenten (en ook frietjes, maar die staan niet op de foto haha)!

Aardbeien-romanoff: een dessert van aardbei, wodka, crème de cassis, room en vanille-ijs! Zo lekker! En leuk geserveerd ook!
 
Vriendelijk personeel, die ook nog eens veel kennis had van zijn eigen wijnen en gerechten! Heel leuk om eens zo'n restaurant in te gaan ^^! En lekker, dat mag niet worden vergeten ;)!
 
xxx

Reacties

Populaire posts