Verrasend lekker: Witte chocolade & Cranberry's!

Laats kwam ik weer een super lekker recept tegen via msn.nl! Ideaal voor liefhebbers van chocola (zijn er mensen die er niet van houden dan?) Het recept is ook vrij eenvoudig te maken! Het recept bestaat uit witte chocolade, cranberry's (die overigens goed voor je blaas zijn), pistachenoten en kokos...YUMMIE!

Boodschappenlijstje:
- Witte chocolade repen (ik gebruikte er drie)
- 100 gram Cranberry's
- Pistachenoten
- Geschaafde kokos
 
Bij Albert Heijn is het allemaal wel te vinden ^^!
 
Verdere benodigdheden:
Een bakje waar de chocola in kan en bakpapier, zodat de chocolade niet plakt of wat er ook allemaal mee kan gebeuren ;)!
 
Bereiding:
Maak stukjes van de chocolade en doe deze stukjes in een bakje dat straks in de magnetron kan. Zodra je dat gedaan hebt kun je de magnetron op 180 graden zetten (ongeveer 2 minuten). Om de twee minuten roer je de chocolade tot een vloeibaar geheel. Ondertussen kan je er altijd nog extra stukken chocolade bijgooien en weer de magnetron 2 minuten op 180 graden zetten.
 
Als alle chocolade volledig gesmolten is kan je het in de bak met bakpapier overgieten. Vervolgens voeg je bovenop de pistachenoten, cranberry's en kokosschaafsel toe en laat je de chocolade reep in de koelkast droog worden.
Moeilijker is het niet ^^! Ik had misschien geen goede bakplaat en deed het dus maar in een cake vorm haha. Gevolg is een dikke reep ;)! Maar dan kan je alsnog genieten van een heerlijke reep <3!
 
xxx!

Reacties

Populaire posts