Valentine's Day Movie Tips

 Bijna Valentijnsdag! Yay, I know it's horrible haha! Nou eigenlijk overleef ik het wel. Er zijn zat mensen op Facebook die alweer angstig staan te doen, omdat ze geen Valentijn hebben.
 
Ik heb er ook geen en ik jank ook niet #behappy =P!

Mocht je er moeite mee hebben, denk dan maar gewoon eraan dat in de meeste relaties toch iemand vreemd gaat of dat de relatie van diegene hoe dan ook later toch weer uitgaat ;)! Je ware vlam komt misschien volgend jaar en het is zonde om te sippen. Je kan het bijvoorbeeld ook leuk met vrienden vieren.

Vandaag show ik wat leuke films. En het zijn niet allemaal zwijmel "I love you ohhh:  movies ;)!
 

1. Titanic.
I know the cliché maar ja, je kan niet ontkennen dat dit geen film is die over liefde gaat ^^!

" Een schatduiker (Bill Pullman) vindt een tekening van een jonge vrouw in het wrak van de Titanic. Het is de inmiddels bejaarde Rose Dawson (Gloria Stuart), één van de passagiers op de fatale reis van het schip in 1912. Zij vertelt het verhaal van de jonge Rose (Kate Winslet), die zich door haar moeder (Frances Fisher) heeft laten koppelen aan de welgestelde Cal Hockley (Billy Zane), maar tijdens de reis verliefd werd op derdeklaspassagier Jack Dawson (Leonardo DiCaprio). Hoewel moeder en Hockley tegensputteren wordt de liefde van Rose en Jack pas echt op de proef gesteld door een ijsberg."

2. Girl Most Likely.

 "Een redelijk succesvolle toneelschrijfster (Kristen Wiig) uit New York faket een zelfmoordpoging om zo haar voormalige vriendje terug te winnen. In plaats daarvan wordt ze echter onder de voogdij geplaatst van haar moeder (Annette Bening), een onhebbelijke gokverslaafde."

3. Grease.

"De Australische Sandy Olsson (Olivia Newton John) brengt haar vakantie door in Amerika waar zij verliefd wordt op Danny Zuko(John Travolta). Maar met het einde van de zomer in zicht, komt er ook een einde aan de vakantieliefde. Als haar ouders besluiten om toch in Amerika te blijven, komt Sandy heel toevallig op Rydell High terecht, de school waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar geluk maar van korte duur, want de Danny van vakantie blijkt op school een stoere bink te zijn die bij de T-Birds hoort. Hij heeft een bepaald imago hoog te houden. Sandy probeert daarom vriendschap te sluiten met de populairste meiden van de school, de Pink Ladies. Maar door haar truttige voorkomen hoort ze er nog niet echt bij. Een verandering is nodig."


4. Breakfast at Tiffany's
Welleuk als je van die hele oude films houd ;)

"Holly Golightly is een mysterieuze jonge vrouw die zich laat onderhouden door verschillende rijke mannen. Ze droomt ervan om te kunnen winkelen bij Juwelier Tiffany & Co. Een van de mannen die haar onderhoudt is een advocaat. Hij gebruikt haar om boodschappen van een maffioso, Sally Tomato, in de Sing Sing door te geven. Dit heeft ze zelf niet door. Verder heeft ze voortdurend ruzie met haar huisbaas mister Yunioshi. Haar enige gezelschap in haar appartement is een kat, die ze niet eens een naam heeft gegeven. Ze noemt hem gewoon "Cat".Op een dag krijgt ze een nieuwe bovenbuurman, Paul Varjak. Hij is een schrijver maar het blijkt al snel dat ook hij zich laat onderhouden door ene Mrs. Failenson die hij 2E noemt. Holly en Paul worden verliefd op elkaar maar Holly heeft als doel om een rijke man aan de haak te slaan en Paul heeft zelf nauwelijks geld.at Tiffany's."

5. Dirty Dancing (Havana Nights).
"Havana: November, 1958. Katey verhuist in de broeierige weken voor de revolutie met haar ouders naar Cuba. Katey's vriendenkring bestaat uit Amerikaanse jetset leeftijdgenootjes. Toch valt haar oog al snel op Javier , een charmante ober en een zeer getalenteerde Cubaanse danser. Ze daagt Javier uit om mee te doen aan de nationale danscompetitie in een chique nachtclub in Havana. Door de oefenavondjes ontdekt Katey de andere kant van Cuba. De mooie Amerikaanse hotels verruilt ze voor rokerige nachtclubs waar alleen de lokale bevolking komt. Hier leert Javier haar pas echt wat dansen met passie is..."

6. A Cinderella Story
"Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt."
 
7. Valentine's Day
 
" Verschillende verhalen worden verteld ten tijde van Valentijnsdag. De personen zijn allen afkomstig uit Los Angeles en kampen één voor één met liefdesproblemen. De druk die Valentijnsdag op hun uitoefent, blijkt voor de één gunstig, voor de ander nadelig. Onder de personen vallen een marineofficier (Julia Roberts) die voor haar geliefde een vlucht neemt van Irak naar Los Angeles, een homoseksuele man (Bradley Cooper) die verliefd is op een footballspeler (Eric Dane) die niet uit durft te komen voor zijn geaardheid, een bloemist (Ashton Kutcher) die na een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin (Jessica Alba) ontdekt dat hij verliefd is op een andere vrouw (Jennifer Garner), een getrouwde man (Patrick Dempsey) die een affaire heeft met deze andere vrouw, een oudere vrouw (Shirley MacLaine) die aan haar man (Hector Elizondo) toegeeft dat ze in het verleden een minnaar heeft gehad, een assistente (Anne Hathaway) van 's werelds grootste talentenjager die verliefd wordt op een collega (Topher Grace), een publicist (Jessica Biel) die geen date kan vinden en een tiener (Emma Roberts) die overweegt om voor het eerst naar bed te gaan met haar vriend (Carter Jenkins)."

Wat is jouw favo Valentijns film?

xxx!

Reacties

Populaire posts