Dit doet 3 liter per dag met je!

Is het waar of een leugen IDK! Het is wel waar dat liters water drinken ervoor zorgt dat je huid straalt, dus op zich klinkt het helemaal niet gek.

Een 42 jarige moeder (Sarah Smith) heeft voor de Britse Daily Mail het experiment gedaan en het resultaat is iets wat je toch aan het denken zet. Een maand lang dronk zij elke dag 3 liter water per dag en voor de rest veranderde zij niets aan haar eetpatroon.

Na een week zag zij al resultaat van minder irritaties in het gezicht. Na de tweede week verloor ze zelfs gewicht en de hoofdpijn waar zij zo vaak last van had was ook verdwenen. Na de derde week waren ook de wallen verdwenen en voelde haar gezicht elastischer. Ook haar eetlust in snacks viel weg en zij kon zich veel beter concentreren. Na een hele maand 3 liter water per dag drinken is Sarah enthousiast over het resultaat.

Sarah voor een maand 3 liter water per dag drinken:
Sarah-Smith
Sarah na liters water:
Sarah-Smith2
Dus wat denk je ervan ? Geloof je het? Ik vind het altijd zo lastig om dit soort dingen te geloven. Er staat zoveel op internet. Maar het is het wel een feit dat water goed voor je is dus wie weet ;)!
 
xxx!

Reacties

Populaire posts