Review: Holland's Next Top Model (second episode)

Iets later dan gepland ben ik gaan schrijven, want tja ik heb het dit keer gemist. Jongens... hahaha! Maar ja, gelukkig bestaat er dan uitzending gemist <3!

Anyways, ik schrijf er toch nog over =P! Vroeg in de morgen gingen de modellen uit bed om de choreograaf Roy Julen te ontmoeten. Bij hem moesten ze leren hoe je kunt bewegen (op soms aparte manieren). Die pakte best pittig uit en wordt uiteindelijk een van de modellen teveel. Bij Allison liepen de tranen over de wangen en eigenlijk vond zij die opdracht maar niks. Roy wilde meer uit Allison halen, maar ja of het nou de leukste manier was?
Ook was er een casting bij Josh V! Bij de casting was Sagal de eerste. Je merkt toch dat modellen veel eisen krijgen, waar ze niet altijd aan kunnen voldoen. Bij de één moet je slank zijn en bij de ander iets voller. Helaas voor Sagal dit keer. Ze vonden haar te dun voor de kleren. Ook viel het catwalk lopen een beetje tegen. Verder moesten de meiden ook nog kunnen vertellen wat hun maten zijn en eigenlijk was er geen enkel model, die haar maten kon opnoemen.
Backstage bij Josh V.
Josh verteld aan het einde hoe ze de modellen vond ook al was ze niet heel tevreden. Toch gingen er 8 modellen meedoen in haar show. Het model die het beste gepreseteerd had was Aisha en zij mocht de show afsluiten! Ook Sanne, June, Roos, Liz, Allison en Debbie mochten meelopen. Daarna volgde nog de verassing dat Holly de show mocht openen! Helaas voor de andere 4 modellen, want die moesten terug naar hun modellenverblijfplaats. Na de show van Josh V werd er ook iets anders duidelijk: jaloezie tegen Aisha. Tja, dat zal er altijd wel zijn als de één beter presteert dan de ander.

En kregen de modellen weer het tofste van de afleveringen: de fotoshoot. Deze werd gehouden op een vuilnisbelt. Jaja, classy haha!

Hier weer mijn persoonlijke top 3 =]!

Alle foto's van Nicky
1. Nicky.
Het vuile werk opknappen
2. Debbie.
Alle foto's van Roos
3. Roos.
 
De kleding werd verzorgd door Winde Rienstra. Haar stijl wordt omschreven als "Architecture meets Fashion". Ze werkt graag met houtmaterialen en duurzame ecologische producten. Haar werk is erg kwetsbaar, dus de modellen moesten uitkijken dat er niks stuk zou gaan tijdens de shoot. Helaas lukte niet iedereen dat. Aniek brak de schoenen tijdens de shoot. Ja een groot drama, dus en de modellen die nog de shoot moesten doen, maakte zich natuurlijk zorgen. 
 
Ook Sagal zorgde voor haar momentje, toen ze vond dat de camera haar niet mocht filmen tijdens het omkleden. Daardoor ontstond er wel een discussie tussen Fred en Sagal, die later wel weer goed kwam.
Alle foto's van Aniek
Aan het einde kwam er weer een eliminatie. Roos en Aniek stonden samen voor Anouk en het was helaas voor Aniek dit keer de exit!
 
Mee eens of toch niet?
 
xxx Katy ^^!

Reacties

Populaire posts