Review: Holland's Next Top Model (first episode)!

Ja hoor! Het is er weer! Iedereen nog aan het nagenieten van de eerste aflevering van Holland's Next Top Mode?! Super spannend natuurlijk wie er nu weer in de race voor de titel zouden komen (al wisten we het wel al een beetje door bepaalde internetbronnen.)
 
Anyways, net als voorgaande jaren schrijf ik weer flink wat reviews over de afleveringen die geweest zijn, zodat je alles bij kunt houden ^^!


In het begin was te zien hoe de modellen bij de Halfweg in rijen stonden. Van de duizenden meisjes stonden er nu nog maar 700! Freek Koster ging er even snel doorheen. Door, jij mag gaan, jij mag ook gaan, jij maag blijven ect.. Met een tattoo kan je het wel vergeten. Een model moet clean zijn, zodat je er zoveel mogelijk kanten mee op kunt!
 

Later werden alle uitverkorene verrast door Anouk Smulders en Fred van Leer die bij hen op bezoek kwam.  Toch gauw wat vreugde traantjes van de vroeger gepeste Nikky! Tja, ik kan me voorstellen dat je je dan onwijs voelt en het je allemaal overvalt. Vroeger lachte mensen haar uit bij het horen van haar droom om model te worden en nu heeft ze gewoon om kans om het waar te maken! Super natuurlijk! Zeker iemand die ik het gun =]! Nu moet ze zich natuurlijk nog wel bewijzen al model. Maar ze is al behoorlijk ver gekomen! Als je zou weten hoe lastig het is om mee te doen aan dit programma!
 
Toch lieten ze ook in een shot een meid zien, die het niet had gehaald, maar toch lekker vrolijk voor de camera verscheen ^^!
 
Toen was later het moment daar. De modellen gingen elkaar ontmoeten bij de Kop van Zuid in Rotterdam, dichtbij o.a. hotel New York. Een opvallende verschijning in deze aflevering is June. Ze kwam een beetje dominant over. Eentje waar je geen ruzie mee wilt en dat gevoel hadden de andere meiden ook. Dan had je nog de prachtige diva Sagal, een spontaan meisje en opvallende verschijning. Verder heb je Lincey, Holly, Debbie, Aniek, Aisha, Allison, Quinty, Liz, Nicky  en Roos!

Uiteindelijk kwam de presentatrice Anouk in een yellow cab om de meiden te vertellen, dat ze naar New York gaan. Wat nu a?! Nou nee hoor! Alleen de meiden die ver genoeg komen. Eerst wordt er hard aan gewerkt om de modellen klaar te maken voor New York =]!

Verder kregen ze van Anouk een pijnlijke opdracht, waarbij je wel tegen kritiek moet kunnen. De modellen moesten gaan vertellen, wie zij dachten dat de minste kans maakt op de titel! Vele meiden hadden al gelijk een oordeel tegen June. Ze vonden haar geen natural beauty en niet echt de model attitude hebben. Tja, toch zwaar als het grootste gedeelte van de groep kritiek op je heeft, maar ze hielt zich groot.
June
(June)
 
In de avond verbleven de modellen in een leuk hotel. Alle modellen in groepjes van twee, op 4 meiden na. Waarom? In de ochtend werd al vrij gauw duidelijk dat de 4 modellen (June, Debbie, Holly en Nikky) een extreme make-over kregen. June ging van lang blond haar naar een kort koppie, maar ineens was daar een topmodel! Ook voor Nikky geld hetzelfde ook al wilde ze dan absoluut geen rood haar! Ja ja, tranen vloeide weer! Verder waren Debbie en Holly veranderd in twee pracht meiden =]!

Terwijl de andere acht mondellen dachten een lekkere vakantie te hebben, gingen hun naar een meelfabriek toe. Daar bleek het helemaal gerenoveerd te zijn in een modelmansion.

In deze aflevering werd ook de lead (de opening) opgenomen. Elke aflevering zullen we deze zien. Nu kregen ook alle andere modellen de make-over. Aisha had het, het heftigst. Zeg maar dag tegen je haar! Maar ze hield zich groot =]!

Sagal daarentegen had toch wat tranen gelaten na het kritiek dat ze te kort is en niet breed genoeg bij haar heupen. Door haar bouw en snelle stofwisseling komt ze niet aan, terwijl zij toch gezond leeft. Ik vond het wel mooi dat hier eindelijk ook eens aandacht voor kwam. Niet elk dunne meisje is ongezond en zo geldt het andersom ook. En kwetsende opmerkingen kunnen behoorlijk hard aankomen!

In de leader zie je in elk geval de modellen op de catwalk lopen. Roos werd het allemaal wat teveel en liet toch wat tranen vloeien, maar daarna heeft ze het toch maar gedaan en dat is maar goed ook ^^!
Sanne
(Sanne)
En toen kwam de verassing: het wildcard meisje! Dit is Sanne! Toen de leader geshowed werd op de eliminatie dag verscheen ze als eerste in beeld =]! Surprise! En daarna volgde de andere modellen op één model na. Voor die ene zou het avontuur erop zitten.
 
De modellen die nu nog in de race zijn voor de titel zijn Alison, Nikky, Debbie, Aniek, Aisha, Sagal, June, Liz, Holy, Lincey en yay Roos ^^!
Quinty
(Quinty)
Dat betekend dus dat Quinty eruit is. Ze werd wel als knap beoordeeld, maar tegelijkertijd maakte ze geen goed shot.

Wat vinden jullie van de meiden?

xxx Katy ^^!

Reacties

Populaire posts