Holland's Next Top Model review 3+4

De laatste tijd ben ik zo druk met alles. Gelukkig ook met leuke dingen, zoals feestjes en nieuwe ervaringen in het leven. I grow =]! Dus in dat opzicht ben ik blij. Helaas zit ik ook steeds meer en meer op mijn werk. Collega's die ziek zijn overnemen en dan ook nog elk weekend op stap. Wordt er een beetje moe van haha. Maar ja, life goes on =]! Tot nu toe gaat het goed met me ^^!
Fris, vrolijk & sportief
Sagal.
Fris, vrolijk & sportief
Roos.
Anyways, aflevering drie van vorige week was leuk alleen we moesten afscheid nemen van Sagal en Roos! Twee modellen dus! Maar de rest (June, Liz, Lincey, Allison, Aisha, Nicky, Debbie, Sanne en Holly) gaat naar New York! Heeft iemand al een favoriet? Ik vind ze allemaal wel leuk in de serie ^^!

Dit is mijn top 3 van de vorige keer: 
Fris, vrolijk & sportief
1. Nicky.
Fris, vrolijk & sportief
2. Debbie.

Fris, vrolijk & sportief
3. Liz.
 
En dan nu over de aflevering van gisteren ^^!

De vierde aflevering waren ze dus in New York en in de ochtend hadden de modellen hun eerste afspraak alweer staan. Echt heel tof, want ze kregen bezoek van Patricia van der Vliet. Zij was een oud deelneemster uit Holland's Next Top Model 4! Ze had niet gewonnen, maar is als model echt ver gekomen! Dus dat is wel leuk om haar nu weer te zien ^^! Patricia gaf advies en de modellen moesten hun loopje laten zien. Die van Lincey was niet zo sterk en Allison blijft de hele aflevering te horen krijgen dat zij wakker moet worden! En dat zouden we later ook echt zien gebeuren.

Maar eerst kregen de modellen castings bij Trump Models en Nicole Miller. In groepjes van drie moesten de modellen hun weg naar succes gaan vinden. Het groepje van Aisha, June en Liz ging niet zo lekker. Ze kwamen zo'n twee uur te laat bij Trump Models! Het groepje van Sanne, Nicky en Allison ging daarentegen juist goed. Vooral Nicky en Sanne hebben de casting goed gedaan. Helaas voor June presteerde zij het slechtste. Met haar pleister op haar teen en het te laat komen op de casting maakte ze geen goede indruk.

Nicky won met haar goede prestaties daardoor 6 minuten naar huis bellen. En wat is ze toch lief, Nicky deelde haar minuten met Sanne!

En ook dit keer weer een super leuke shoot op Times Square! En ze hebben een speciale opdracht. Ze moesten hun eigen figuranten zoeken en er een verhaal van maken. Hun fotograaf was de inmiddels bekende Dirk Kikstra. Tot nu toe de leukste shoot van dit seizoen. Heel leuk, dat de modellen hun eigen draai aan de shoot mochten brengen. Vooral met Nicky is echt leuk om te kijken. Ze is zo grappig =P!

De top 3:
Alle foto's van Aisha
1. Aisha. Wat een super foto!
Alle foto's van Nicky
2. Nicky.
Alle foto's van Lincey
3. Lincey.
Alle foto's van Allison
En wie ging er dit keer naar huis? Het ging tussen Holly en Allison. Ook al liet Allison toch die spark zien bij de fotoshoot (eindelijk dan toch die emotie), was het niet genoeg voor deze competitie.
 
Nu zijn er nog acht modellen in de race voor de titel! Ik ben benieuwd ^^!
 
xxx katy ^^!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts