Discovering Jaipur!

De stad verkennen met alle highlights, bij de lokale bevolking gezeten, Nederlandse sferen gemerkt, en naar de bioscoop geweest! Bollywood yay <3! Ps. hierboven staat het windpaleis =P.

Zoals ik al zei, Nederlandse sferen. Deze tuktuk heeft gewoon Nederlandse teksten! Het maakt tegenwoordig geloof ik niet meer uit hoe ver je bent haha ^^!
Onderweg kwamen we nog Indiërs tegen, die het fotograferen totaal niet erg vonden. Vrolijk tilde de vrouw haar kind op ^^!
Ook kwamen we langs een groepje oude Indiërs die aan het kaarten waren =P!
En s'avonds was het dan zover! Mijn eerste keer in een Indiase bioscoop! We gingen naar de Raj Mandir waar de Bollywoodfilm Bewakoofiyaan te zien was. Wat een naam hé?  In de zaal hebben we ons laten vertellen dat de film "Stommiteiten betekend. In de film is de jongen degene waar de titel op slaat.
Het was echt een leuke ervaring en zelfs de bioscoop is daar anders dan in Nederland. Kinderen die zich tijdens de film vervelen, krijsen en rennen in het rond. Ook vliegen de duiven in de zaal langs je hoofd (hopen dat ze niet een lading op je hoofd gooien xD.) En dan is het ook nog eens zo dat de Indiërs gewoon op hun mobieltje zitten tijdens de film of het over filmen. Niemand die er wat van zegt haha. Oh en wat ook wel leuk is, die mensen leven allemaal zo mee haha. Toen er een trouwring tevoorschijn kwam, ging de zaal van : "Awwww!" Allemaal heel leuk om bij te wonen ook al ken je de taal niet. Daarbij gebruiken ze veel Engelse woorden en kan je de grote lijn van het verhaal easy volgen =]!
 
Hier nog een nummer uit de film:
 
xxx Rachelle =]!
 

Reacties

Populaire posts