I love to travel!

foto van Rachelle Stark.
HaiiHaii, afgelopen weekend ben ik naar hotel New York gegaan. Dat hotel ligt in Rotterdam en dit keer was ik daar met een bijzondere reden. Reisorganisatie Djoser (vernoemd naar een Egyptische farao) geeft daar reizigersinformatie. Zelf ben ik daar erg geïnteresseerd in, want ik ben ook een super reis aan het plannen =D!


foto van Rachelle Stark.
Hotel New York is eigenlijk wel een geschikte locatie als je de geschiedenis er een beetje van kent =P! Heel lang geleden vertrok vanaf daar ook een boot met allemaal passagiers naar New York in de hoop op een beter bestaan.
foto van Rachelle Stark.
Daar in de buurt heb je ook zo'n gave brug met allemaal van die slotjes waar "I Love You" teksten op staan. Zo romantisch <3!

In de ochtend begon de eerste presentatie over het continent Azië. Bij deze presentatie werd er een filmpje gedraaid van een ongeveer een half uurtje. Daarin werd alles duidelijk uitgelegd en kregen we een sfeer impressie van landen als India, China, Thailand en vele andere Aziatische landen!
 foto van Rachelle Stark.
Verder staat er trouwens ook veel informatie over hun reizen op hun site: Djoser!
foto van Rachelle Stark.
Na onze zware dag vol informatie over Azië, Oceanië, Noord-Amerika en het Midden-Oosten werden we door onze ouders nog getrakteerd op een middag bezoekje bij het Pannenkoekenhuis in Zuidland =D!
foto van Rachelle Stark.
Hello, shoarma pannenkoek <3!
foto van Rachelle Stark.
Eindelijk kregen we onze pannenkoeken zonder moeite op en konden we er een dessert bij nemen =]! Dus dat werd een Dame Blanche =P! Deze is toch weer anders dan bij De Resident, want hier zat chocolademousse bij en chocolade ijs!
Maar beide zijn ze lekker, zowel bij de pannenkoekenbakker als bij de Taveerne de Resident <3!
xxx Katy ^^!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts