Holland's Next Top Model Goes Europe (S6, E7)

De laatste 6 meisjes zijn nog over en in het begin konden we zien, dat Bo naar Simon Harris ging voor de casting. Waarvan de uitslag nu nog onbekend is!
 
Al vrij snel daarna kwam de fotoshoot aan bod! En die was dit keer enorm gaaf =P! In een Londen bus werden ze tijdens het rijden gefotografeerd! Enorm gave effecten heeft het in elk geval. Het lijkt mij zelf ook enorm gaaf om mee te maken.
 
Hier is mijn persoonlijke top 3:
 
1. Bo.
'Wild London'
2. Baldijntje.
'Wild London'
3. Kelsey.
'Wild London'
Na de fotoshoot gingen de modellen relaxen, maar op dat moment kwam Fred binnen met een challenge! De meiden moesten foto's van elkaar maken, waarbij ze hun beste expressie lieten zien over het moment als ze gekozen zouden worden om 3 minuten naar huis te bellen. Verder moesten ze ook zelf kiezen wie het beste gepresteerd had op de foto! In het begin kwamen echt de meest gekke foto's kwamen voorbij en was we winnares is Daelorian. Maar Fred wilde de foto's toch even zien. Zijn reactie was niet zo positief. Hij zag hier dus geen modellen in! Toen besloot hij dat niemand naar huis mocht bellen. En zo was Daelorian's prijs voor haar neus weggehaald. Ontzettend balen natuurlijk! Maar er kwam nog één kans. Dit keer zou Fred de foto's maken en mochten ze maar één foto maken. Weer gingen de modellen stemmen en dit keer won Anke. Nadat Anke had gebeld, liet Fred merken dat hij ook de rotste niet is. Hij gaf ze allemaal een Sizz tegoed van 15 minuten! Dus iedereen kreeg toch wat =]!
 
Verder moesten de modellen via een moodboard hun stijl laten zijn. Dit was nodig om te weten hoe je jezelf als een brand kan neerzetten. Via hun moodboard mochten de modellen kleding uit de winkel kiezen, dat weer aansloot op hun stijl en daarop werden ze ook beoordeeld.
 
Niet alleen ging dat zo met kleding, maar ook met brillen. Elk model koos een bril uit en het model dat de beste keuze had gemaakt, mocht er vijf kiezen om mee te nemen. Zo heb je vijf dagen in de week weer iets anders. Uit deze challenge werd Nikky de winnares!
 
Als laatste weer the moment of truth! Dit keer was het extra spannend, want er gingen maar drie modellen sowieso door naar de finale! Wat de modellen terplekke te horen kregen, is dat er 3 modellen door gaan, één model afvalt en dat de twee modellen die overbleven, tegen elkaar moesten strijden. Maar dan wel op een andere manier! Dit keer kunnen ze er weinig aan veranderen, want de Nederlandse kijker beslist wie de nummer 4 in de finale wordt!
 
Anyways de uitslag van gisterenavond: de eerste die naar de finale mocht was Bo, daarna kozen ze Anke en als laatste kozen ze het model, die ook is uitgenodigd voor de Copenhagen Fashion Week: Nikky!

 Dus er bleven nog maar drie meiden over! Baldijntje, Kelsey en Daelorian. De twee tussen wie het nu spannend wordt zijn Daelorian en Baldijntje. Helaas was dit Kelsey haar laatste moment en maakt zij geen kans meer op de titel.
'Wild London'
Nu is het dus aan de kijker! Waar ik het deels niet mee eens ben, omdat in seizoen vier van Holland's Next Top Model ook een soort gelijk iets gedaan (maar dan in de finale zelf.) En toen werd model Patricia van der Vliet eruit gestemd, omdat zij blijkbaar niet het populairst was. Later na de finale, werd duidelijk dat Patricia misschien wel de terechte winnares had kunnen zijn! En dat is natuurlijk wel zonde! Dus dan heb ik liever dat de jury gewoon stemt om het wat eerlijker te houden. Maar ja, voor kijkcijfers is het natuurlijk handig als het populairste model er in zit + doordat kijkers bellen is het weer wat commerciëler. Ik gok, dat Daelorian de meeste stemmen zal krijgen. Maar who knows! We will see!
 
Wat ik raar vind is dat ik al beelden zag over volgende week waarbij ik Daelorian en Baldijntje samen zag, terwijl je nu nog kan stemmen, maar de aflevering die volgende week uitkomt al gemaakt is... Dus dat is nogal vaag.

Wat vind je zelf van het stemsysteem?? Wie zou je zelf kiezen: Daelorian of Baldijntje ??

xxx Katy ^^!

Reacties

Populaire posts