Holland's Next Top Model Goes Europe (S6, Ep3).

Aflevering drie is alweer voorbij! Allereerst zagen we de catwalk les, die werd gegeven in het oudste pretpark ter wereld op een paar van de misschien wel meest onmogelijke hakken! Natuurlijk ging dat nog niet helemaal vlekkeloos. Zo kreeg Kelsey bijvoorbeeld geen lucht, omdat het haar toch iets teveel werd.  Bij de les was ook het Deense model Sarah Grünewald was aanwezig.
 Sara Grünewald: sta stevig in je schoenen
Sarah Grünewald is een topmodel, dat op de belangrijke bladen heeft gestaan en bekend is geworden door de Nivea campagne. Verder hoorde ze deze aflevering bij de gast
jury =].
 
Ook werden er nog wat challenge's gedaan. Zo werd er een challenge gedaan waarbij, degene die haar foundation het beste deed o.a. haar vragen aan Anouk kon stellen over het vak. Deze challenge was toen gewonnen door Rosalie. Zo kwamen we er in deze afleverring achter dat Rosalie eigenlijk een beetje onzeker is over haar achterwerk. Iets wat ik misschien nooit zal snappen bij meiden, aangezien ik zoiets heb van een kont is onwijs vrouwelijk ;)! Maar ja, bij het modellenwerk gaat het niet per se om vrouwelijk, maar meer om bijvoorbeeld het gemak in elk kledingstuk te passen.
 
Verder kregen de modellen ook een kans om zich op de catwalk van de Kopenhagen Fashion Week te laten zien. Er mocht slechts één model meedoen aan deze ervaring! De favorieten van de mensen die de go see beoordeelden waren Bo, Daelorian en Soraya. Ondanks dat Soraya het idee had, dat donkere modellen minder kans maken, werd zij toch als winnares gekozen en zal zij bij de fashion week mogen lopen =]! En dat vond ik wel leuk om te zien, want ik vind haar eigenlijk wel een goed model dat je misschien ook wel bij America's Next Top Model zou zien. Ze heeft echt zo'n look!  En als dat al niet genoeg is! Ze mocht ook nog de outfit die ze aanhad bij de go see houden!
 
Ook werden er weer vele tranen gelaten. De basic plus modellen mochten dit keer naar huis bellen en dan is het altijd maar de vraag of degene die je belt wel aanwezig is! Maar dit maakte vele emoties bij de modellen los en ze waren achteraf ook erg blij dat ze mochten bellen ^^! 
 
Maar natuurlijk het allerleukste van de afleveringen zijn de fotoshoots! Dit keer hadden ze een shoot bij de metro op de roltrap. Elk model kreeg een stad dat zij moest uitbeelden. Ze hadden slechts één keer de kans om de juiste foto te maken. Zodra ze beneden waren gekomen via de roltrap was het over! Dus altijd spannend hoe het uitpakt!

Hier is mijn persoonlijke top 3:

1. Soraya. Ik word denk ik steeds meer fan van haar =]!
De modellen gaan underground
 
2. Demi.
De modellen gaan underground
 
3. Kelsey.
De modellen gaan underground
Weer eens een hele andere top 3 dus =]! Maar wel altijd leuk om een paar resultaten te zien ^^! Na de shoot hadden ze overigens ook nog een avondje uit met elkaar =]!
De modellen gaan underground
Toch is er altijd een eliminatie en dit keer eindigde Rosalie erin samen met Milou (die al eens eerder in de bottom kwam). Toch was het voor Rosalie haar laatste moment. Zij ging niet door en helaas ook niet mee met de andere modellen naar Milaan.

Ben jij het eens met de eliminatie en heb je al een favoriet??

xxx Katy ^^!

Reacties

  1. Ik had liever Milou er uit zien gaan, eerlijk gezegd ... Bo en Daelorian zijn mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts