Chennai Express!

Nieuwe film alert! Bij Pathé kan je nu de film Chennai Express bekijken! Een echte Bollywood film met Shahrukh Khan en Deepika Padukone. Als ultra Nederlander zegt het je misschien niet zoveel, maar als je je een beetje in de Indiase films verdiept, dan kom je al gauw te weten dat hun bij de goede acteurs en actrices horen. Deze film kwam in de media (vooral in India zelf) er onder de aandacht).
 
Toevallig was deze romantische actie comedy te zien in de bioscoop Pathé ;)! En dan ook nog eens met Nederlandse ondertiteling! Nina en ik konden niet wachten en zijn naar Pathé geweest om deze film te bekijken! En enthousiast dat we over deze film zijn! Geweldig gewoon en we gaan zeker weer eens een keer. Wat het nog leuker maakt is om als random Nederlanders tussen Indiaas publiek te zitten! Heel leuk en we hebben ook veel gelachen daar!
Zoals altijd zat de film boordevol leuke nummers en grappige stukjes ;)! De film gaat over Rahul (Shahrukh) die zijn ouders is verloren door ongeluk. Tegenwoordig woont hij bij zijn grootouders. Wanneer zijn opa doodgaat moet hij zijn as uitstrooien over Rameswaram (Plaats in Zuid-India). Daar gaat hij heen met de trein, maar al gauw komt hij in de trein in contact met het meisje Meenalochini Azhagu Sundaram (Deepika), die aan boord is met haar vier gijzelaars. Meenalochini probeerde te vluchten van een gedwongen huwelijk, maar zij werd dus toch door de 4 mannen gevonden en daarom ook terug naar huis gekidnapt. En uiteindelijk proberen Meenalochini en Rahul samen te ontsnappen van haar familie wat weer voor een leuke liefdesfilm zorgt ^^!
 
Ik heb hier wel een trailer gevonden, maar helaas staat hier geen ondertiteling bij. In de bioscoop is dit wel zo en dan is de film ook gelijk veel leuker ;)!
 
Ook zit het dus vol met liedjes en hier post ik er dus één ;)!
 
1, 2, 3, 4, Get On The Dance Floor.
 
Andere nummers zijn:
 
Titli.
Tera Rastaa Chhodoon Na.
Kashmir Main, tu kanyakumari.
Ready Set Po.
Chennai Express.
Lungi Dance.
 
Helaas kon ik alleen die titels vinden en niet de naam van de artiest erachter, maar via Youtube heb je de muziek zo gevonden ^^!
 
Maar mocht je nog iets nieuws uit willen proberen i.p.v. alle mainstream Hollywood films, dan kan je bij Pathé terecht voor deze film + binnenkort worden er nog vele andere films bij verwacht =D!
 
xxx Katy ^^!

Reacties

Populaire posts