TV tip: Holland's Next Top Model!

Jaja, vanavond is het dan eindelijk zover! Holland's Next Top Model staat voor de deur. Dit jaar zullen de 12 modellen, die ieder hun eigen karakter, met de misschien ook wel mindere kantjes en onzekerheden gaan strijden voor de titel! Natuurlijk zullen de modellen dus ook gaan ervaren dat het niet alleen maar de glitter en glamour is die je misschien wel zou verwachten! Onwijs spannend dus! Hier nog even wat feitjes over dit seizoen =]!
Fred van Leer keert terug als coach van de modellen. Buiten dat je hem misschien al kent van HNTM, kun je hem ook nog kennen van programma's als Dames in de Dop en Shopping Queens.
En er is een nieuwe presentatrice. Voorheen zag je altijd Daphne Deckers, nu is het de beurt aan Ex-model en presentatrice Anouk Smulders.
 
De vaste jury zal bestaan uit Anouk Smulders, Sabine Geurten (glamour hoofdredacteur) en Sharon Mor Yosef (Israëlische fotograaf). Wekelijks wordt de jury ook nog eens bijgestaan door een gastjurylid uit de fashionscene itself ;)!
 
Holland's Next Top Model is vanaf vanavond 21:30 iedere maandag te bewonderen op RTL 5!
 
Ps. als je niet genoeg kunt krijgen van HNTM, kijk dan eens op Youtube naar afleveringen van de vorige seizoenen. Hartstikke leuk om nog eens naar de voorgaande modellen te kijken <3!
 
xxx Katy ^^!

Reacties

 1. Ik ga zeker weten kijken :)

  Één dingetje: het is om 21:30 uur ;)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat? Nee dan moet ik nog langer wachten =[! Ik snap niet hoe ik aan die rare tijd kom =[! Maar wel thanks dat je het opmerkte =]!

   xx Katy ^^!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts