Kolderdag 2013!


Deze week hadden wij afgelopen vrijdag onze laatste officiele lesdag! Meestal wordt dat bij ons op school afgesloten met of Walibi World of Kolderdag. Nou kregen wij niks over Walibi te horen, dus besloten we Kolderdag (de dag waarop je je school terroriseert xD) te doen. Alleen onze school had daar geen zin in en besloot ons volgende week vrijdag vrij te geven. Dat konden wij als leerlingen met de eeuwenoude traditie niet laten gebeuren natuurlijk! Via Facebook nodigde iedereen elkaar uit voor Kolderdag deze week.

Dus ik kwam het derde naar school en daar leek het nog rustig, want ik zag alleen zo'n vlag met "Nooit geen Kolderdag!" Maar toen ik in de school kwam zag ik overal al de krantenknipsels en wc rollen over de grond en allemaal leerlingen die het onder hun schoenen probeerde te trekken xD. Voor de rest ook allemaal lerarenposters in bijvoorbeeld ballerina kostuums =P. Ook waren er mensen verkleed en was er slagroom op de deuren, waren er tampons in de gymzalen, waren de wc's ingepakt, lagen er gevouwen bootjes in de gootstenen, stinkbommen, knikkers op de traptreden, gel op de leuningen enz. xD. En er was voor mij al veel meer gebeurt =P! Zo waren er leerlingen ingetapet en op het schoolplein neergezet en hadden sommige leerlingen met zo'n waterpistool leraren nat gespoten =]! Alleen een vriendin van mij werd terug gepakt door een leraar, want hij gooide later water terug xD! Aanval uit onverwachte hoek ;)!
Onze Frans klas gaf nog wel iets aardigs terug aan onze Frans lerares ;)!
Volgens de leraren was dit een van de ergste Kolderdagen =D. Ja verbied het dan ook niet, want dan krijg je het altijd 10x erger terug =]!

Hebben jullie ook Kolderdagen op school =D??
 
xxx Katy ^^!

Reacties

  1. Hahahahahaha dat jongetje dat is vastgetaped aan de paal, hilarisch hahahaha! Bij ons is de school ook op de kop gezet, maar ze volgden wel de 'regels' dus het was niet zó erg als bij jullie, het klinkt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaa omg die laatste foto! Bij ons is er niks gebeurt hahaa :(
    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts