Fallen Angel!


It's a pity! Miranda Kerr heeft geen verlengend contract meer bij Victoria's Secret! Erg jammer, want samen met Chanel Iman en Candice Swanepoel was zij een van mijn favoriet Angels om naar te kijken. Maar waarom wordt haar contract nou niet verlengd??

Er worden hiervoor verschillende redenen gegeven. Zo werd er gezegd dat het met haar "lastige reputatie" te maken zou hebben. Er werd zelfs gezegd dat ze te oud zou zijn (30).

Maar de werkelijke reden?? Vraagtekens blijven hier nog steeds bij. Hoe dan ook, het begint er steeds meer op te lijken dat de werkelijke oorzaak met het salaris te maken heeft. Ze wilde dat haar salaris van een miljoen dollar per jaar verdubbeld zou worden. Dit was op zich geen probleem, maar o.a. bij David Jones (waar Miranda Kerr ook gestopt is) zou gezegd zijn dat ze ook weer niet zoveel voor hun waard was.

Hetzelfde probleem deed zich ook voor bij Victoria’s Secret.  “Ze eiste een gigantisch salaris en wilde vrijheid om allerlei internationale commitments aan te nemen”, deelt een bron met de New York Daily News.

Verder denkde manager van Doutzen Kroes ook dat geld de reden is, want zo werd er gezegd: “Doutzen heeft nog een oud contract bij Victoria’s Secret, maar Miranda had een nieuw contract. Binnen zo’n contract krijg je nog maar 25 procent van het salaris van de oude garde. En het is natuurlijk keihard werken. Je reist veel en moet altijd perfect blijven. Ik denk dat, het het voor Miranda qua geld gewoon niet meer waard was.”

Mocht het om het geld gaan, ben je het dan met de beslissing van Miranda eens of vind je dat ze nu gewoon iets moois weggooit??
 
xxx Katy ^^!

Reacties

  1. Vorige week had ze gezegd dat Victoria's Secret te veel tijd kostte en nu komen ze met dit verhaal. Maar wat maakt het uit? Ze staat er zelf achter, dus daar gaat het om vind ik :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts