Bologna!

Jaja, onze tweede stad om te bezoeken ^^! Dit keer gingen we naar Bologna.Bologna staat bekend als een universiteitsstad. Je kan daar trouwens de allereerste universiteit bezoeken die in 425 n. chr. gebouwd is.
Natuurlijk begonnen we met een typisch Italiaans gerecht "kuch kuch" xD.
Later gingen we nog een Disney winkel in, want Nina's zus was hier geloof ik helemaal weg van. Dus Nina wilde per se iets kopen voor haar zus.
Toch vind ik dat het speelgoed van tegenwoordig wat te ver gaat, if you know what I mean xD!
Na onze vrije tijd moesten we wachten op onze reisgids. Hierop de foto staan Ferry, Justin, Nina en Ruth ^^!
Alleen Ferry had geen zin om te wachten en besloot zich voor te doen als zwerver =P. Je hebt in Italië veel bedelaars en Ferry dacht dat hij dit ook wel kon =P. Ziet er heel geloofwaardig uit hoor, met die zonnebril en al die andere dingen die je draagt xD.
Later begon onze wandeling en hier zijn allemaal foto's =P.
Piazzo Maggiore (Groot plein).
Palazzo d'Accursio.
Channah V. en Ruth @Palazzo d'Accursio.
Haha dit beeld is een onderdeel van de Fontana del Nettuno (Neptunusfontein). Ik had ergens anders op internet een foto gezien van deze fontein waarbij er ook water uit haar borsten kwam, maar helaas was dat vandaag niet zo, anders hadden we de voorloper van Katy Perry (denk aan California Girls) op de foto =P!
Ook zijn we nog in biblioteca dell'archiginnasio wezen lopen en daar kon je dus dit klaslokaal vinden. Wel was dit gebouw ooit gebombardeerd, maar later is het weer gerenoveerd zoals je ziet =P. Je hebt voorin beelden van twee lichamen, zonder de huid. Het doel ervan was dat je al die spieren beter kon zien. Best apart lokaal =P!

Deze behoorde bij een kerkje =P.
Ruth en Nina with ice cream =]!
Check waar het zwarte pijltje in deze foto naar wijst voor een l.o.l. moment xD.
Weer veel bezocht en veel gezien die dag ^^! Toen we uit Bologna vetrokken gingen we naar ons hotel toe in Montecatini Therme =P. Daarover schrijf ik later meer ^^! Hier nog een filmpje in ieder geval <3!

xxx Katy ^^!

Reacties

  1. Als je van mooie bouwkunst houd, zoals ik...is dit echt een aanrader

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw weer zo'n mooie foto's! leuk die duifjes :) en goede zwerver inmitatie ;)
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts