Beez in the trap.

Nadat we de ene helft al hadden gezien van de Floriade, besloten we opzoek te gaan naar de gondola. Deze brengt ons naar de andere helft van het park ^^! Daarbij hadden wij een heel goed uitzicht over heel het park.
Ondertussen viel het mijn moeder op, dat er al zoveel mensen naar de uitgang liepen. Wij snapten er helemaal niks van, want wij dachten dat het park tot 8 uur s'avonds open zou zijn. Nou bleek dit dus niet zo, maar eigenlijk maar beter dat we dit niet door hadden. We hadden namelijk in die tijd nog heel veel gezien =]!
We kwamen in terecht bij een tuin waarin allemaal bijen zaten (als ik ergens al bang voor ben)! Maar gelukkig deden deze bijen niks meer dan gewoon rondvliegen bij de bloemen ^^!
Ook kon je bij deze tuin ergens omhoog en daar zaten veel van deze beesten! Maar gelukkig zaten ze achter glas. Anders zou het echt een nachtmerrie zijn om daar te lopen.

De bloemen in deze tuin waren o.a. deze:
Later waren we nog gaan pauzeren op dit veld. Er stonden allemaal stoeltjes waarin je kon liggen en voor ons was een groot scherm waar een film werd gedraaid. Heerlijk in de zon ^^!

xxx Katy ^^!

Reacties

 1. Loving your post!
  Happy to have found your blog. Glaldly follow you via gfc and bloglovin!
  Hope you can follow me too on both!

  Lots of love,

  www.nicoleta.me

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's en de plek is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts