Blood and Chocolate review!

deans-pudding:

Love this movie :D
Net als Twilight is deze film eerst ook als boek uitgekomen en later verfilmd. Het verschil tussen deze films is dat Blood And Chocolate al eerder te zien was dan Twilight, hierin het meisje de wolf is en behoort tot "de slechte" wezens i.p.v "de goede".

Vivian is één van een kleine groep overgebleven weerwolven die nog onder de mensen leven. Uit angst voor vervolging houden zij hun bestaan geheim. De jonge vrouw werd ooit geboren in Romenië, waarna haar ouders met haar verhuisden naar de VS. Toen hun geheim daar bekend werd, werd haar familie uitgemoord, waarna Vivian als enige overlevende van de slachtpartij in Roemenië weer opgenomen werd door haar clan.
Gabriel (leider van die groep weerwolven) wisselt om de zeven jaar van levenspartner, waarmee hij zich voortplant. Hij is inmiddels bijna zeven jaar samen met Astrid en Vivian is voorbestemd zijn volgende vrouw te worden, of ze dat nu wil of niet. Zij ontmoet in een kerk echter Aiden, een maker van graphic novels die ter plaatse onderzoek doet voor een nieuw fictieboek over de loup-garou, de weerwolf. Hoewel Vivian weet dat het haar verboden is zich in te laten met volbloeds mensen, geeft Aiden niet zomaar op. Hij blijft haar opzoeken en maakt indruk omdat hij een respectvol boek wil maken over de legende van de loup-garou, in plaats van de wezens als cliché horrorfiguren te willen gebruiken. Zonder dat hij weet dat hij zich de woede van echte loup-garou op de hals haalt, maakt hij succesvol avances naar Vivian.
Natuurlijk is dit dus weer een spannende film waarbij ik de rest niet ga verklappen. Mocht je toch meer informatie willen dan moet je naar : Wikipedia : Blood And Chocolate!

Ik heb deze film al serieus zo lang willen zien, maar iedere keer kwam het er maar niet van. De film begint een beetje hetzelfde als in Twilight, maar ja, Blood And Chocolate was eerder. Ik vond het wel goed dat de wolven er in deze film ten minste echt uitzagen. Hoe dan ook vind ik beide films leuk ^^! En ik ben zo blij dat ik deze film eindelijk heb gekeken <3!

Trailer Blood And Chocolate :

Soundtracks :

Garab by Rachid Taha.
Let Yourself go wild by Jasmin Tabatabai.
You Know the Truth by Aurah.
Velvet Hills by Katje Riemann.
Amor Fati by Aurah.
Cash Machine by Hard Fi.
Silence Summons You by The Sofa Club.
Eu Te Iubesc Prea Mult by Nicolae Guta.

Ik vond de film in ieder geval super ^^! Heb jij Blood And Chocolate al eens eerder gezien of wil je deze film nog zien ?? Als je het gezien hebt, wat vond je van de film =]??

xxx Katy ^^!

Reacties

 1. Het lijkt me toch wel een creepy film ;$, maar ik vind twilight ook een beetje creepy hahaha!

  Dankje voor je reactie!
  Nee snap ik, ik zelf denk ook niet! :P

  Nou ik ga wss naar een 'speciale' school voor mijn vmbo diploma. En daarna door naar een normale school voor studie ( ROC ofseu :P ) Maar het is allemaal nog niet zeker! het is wel zeker dat ik over paar dagen - paar weken maybe paar maanden i dont know, maar het gebeurd wel om te leren weer naar school te gaan enzo.
  Haha ik hoop het ook :D, ja het lijkt mij geweldig om mee te maken. Ik wil gewoon absoluut niet zo'n leven als iedereen in me familie. Ik wil iets aparts doen ;$. En ik vind me leven nu al saai ( al maak ik heeeeeeeel veel mee ), maar het blijft saai ;[. Naja niet iedereen in me familie is saai, 1 jongen is bekend met voetballen en 1 neef vn me oma is een zanger :P.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mss moet ik hem toch maar eens gaan kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het lijkt mij een beetje eng haha! twilight vind ik super maar dit is net iets té haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kende hem helemaal niet, maar ziet er zeker de moeite uit!
  Ga hem zeker kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts