Sl8N8!

Toen ik bij Nina (een vriendin van mij) thuis was had ik naast de film "Trick 'r Treat" en "Scary Movie 4" ook nog de film sl8n8 (slachtnacht) gekeken. Een Nederlandse film, maar toch best wel scary :ghost:! Ik en mijn zusje hebben in ieder geval een paar keer onze handen voor onze ogen gehouden xD. Kelvin (een vriend van mij) trouwens ook!!!

Beschrijving :

De vader van Kristel Lodema komt om nadat zijn wagen door een vrachtwagen wordt aangereden. Enkele dagen na de begrafenis gaat Kristel met enkele vrienden naar een oude Belgische steenkolenmijn om een manuscript van haar vader op te halen. Hij deed onderzoek naar de seriemoordenaar Andries Martiens, die een eeuw geleden als "vuurman" in die steenkolenmijn om het leven kwam. Vuurmannen waren ter dood veroordeelde criminelen, die in de mijn hun laatste kans kregen. Samen met een klein groepje toeristen krijgen Kristel en haar vrienden een rondleiding in de mijn van gids Louis Corpus. Uiteraard komen ze vast te zitten in de mijn, waar de geest van Andries Martiens nog blijkt rond te dwalen...

Trailer sl8n8 :

Nou vind ik de trailer persoonlijk niet zo heel goed, maar de film is dat daarentegen juist wel =P. Niet de beste film ooit, maar zeker waard om te kijken als je zin hebt in een avondje griezelen ^^!

xxx Katy ^^!

Reacties

  1. Vind hem eigenlijk wat flauwtjes en voorspelbaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, die film lijkt mij vet! De inhoud al helemaal. ;o

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts