Maasvlakte 2!

Maasvlakte 2.jpg
Zoals ik laatst al zei, zou ik nog een blog maken over de 2e Maasvlakte ^^! De Maasvlakte 2 is in principe nog niet klaar. Maar volgend jaar zal het klaar zijn, word er gezegd =]! Vroeger ging ik altijd naar de Maasvlakte <3! En dan scoorde ik een patatje haha. Mooie kindertijd ^^!
Maasvlakte 2 binnen.jpg
Er is nu een "museum" (Futureland) gemaakt over de bouw van de Maasvlakte. Zoals je hierboven kunt zien, zie je een halve wereldbol. Als je daar gaat zitten kan je erin kijken naar een filmpje =P!
Mamoet voet.jpg
Ook worden er onder de bouw, mammoetbotten gevonden (zie foto hierboven ^^). Natuurlijk is dat onderste deel nep xD! Maar je zal er versteld van staan hoe hoog zo'n mammoet is. Ik voelde me nu echt klein haha!

Een van de aparte dingen was wel dat water, waar ze een filmpje in hadden geprojecteerd :
reflectie.jpg
water.jpg

Maasvlakte.jpg
Tot nu toe ziet de Maasvlakte er zo uit. I agree, nog niet echt een mooi strand. Maar dat zal het wel worden en ook nog eens veel groter dan de eerste Maasvlakte!

Ik had trouwens nog wat oude foto's (ik geloof van twee jaar terug). Toen mocht je het terrein van de 2e Maasvlakte nog wel op :
Lekker uitzicht
030910173950.jpg
Whaha
030910173855.jpg

Nou dit was mijn blogje voor vandaag ^^! Ik hoop dat jullie het leuk vonden ?? Wat is jullie favoriete strand en zijn jullie ooit op de Maasvlakte geweest ??

xxx Katy ^^!

Reacties

  1. Je maakt echt mooie foto's! :) Foto's op de juiste timing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtige foto's katy!! Dankjewel voor je lieve berichtje, ik ga er van genieten. je kan er een post van terug vinden als ik weer in nederland ben hihi. xoxo <3

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts