Schuilen in een kerk.

Het begon harder te regenen en de straten lagen vol met regenwater. Iedereen had parapluutjes en mijn vader en ik probeerde ons hotel te vinden. Maar dat was nog best moeilijk en er was zoveel regen! De traatjes zagen er trouwens ondanks de regen nog steeds leuk uit ^^.

We kwamen bij een kerk in de buurt en besloten daar te schuilen. Ik weet niet hoe het komt, maar ik kom iedere vakantie altijd in een kerk terecht hahaha. Toen we naar binnen gingen bleken we niet de enige te zijn.

Uiteindelijk gingen de lichten ook uit, maar dat kan ook komen, doordat een van de eigenaren het licht uit deed. Ik weet niet hoe het kwam. Gelukkig waren er nog vele kaarsen ^^.

Binnenin de kerk hoorde je wel af en toe onweer. Ook liepen er veel bedelaars in de buurt van de kerk trouwens.
In de tijd dat we er zaten, ben ik weer foto's gaan maken en dan vooral van de kaarsen ^^. Ik heb in mijn kamer zelf ook wat kaarsen staan. Ik heb een geurkaars, twee gele normale kaarsen, een kaars van de Efteling met een elfje en ik heb nog een paar gel kaarsen in mijn kamer =P.

Helaas werd later de kerk gesloten en was er een man met allemaal belletjes, die alle mensen de kerk uit haalde. Ik dacht toen ik de man zag : "Wat krijgen we nu weer xD??". Ik snap nog steeds niet wie die man is, maar ja =P.

We moesten nog even doorlopen. Nou, daar loop je dan in de kou, door de regen op slippertjes xD. Maar het was wel te doen hoor. Ik heb zo'n beetje heel de vakantie met slippers gelopen. Ik word niet echt moe of iets. Ik ben veel meer bezig met kijken wat ik in Barcelona allemaal kan zien. Ik hield het die vijf dagen makkelijk vol ^^!

xxx Katy ^^

Reacties

Populaire posts