Camp Nou!

Die dag zijn we dus naar F.C.B. gegaan. Het voetbal stadion van Barcelona ^^. Ja, mijn vader was enthousiast hoor hahaha. Hij wilde het stadion zo graag zien!
Het voetbal stadion is voor een deel in de grond gebouwd. De buitenkant van het stadion was niet zo interessant, maar binnenin het stadion was het leuk om in te gaan. Hahaha zelfs voor mij! Je kon er veel meer zien dan alleen een voetbalveld. Er was ook een museum en je kon in de kamers kijken van de spelers. Het museum stond vooral vol met bekers viel mij op! Je had een paar hele leuke ^^ :
Met mijn camera is niks mis trouwens, deze beker is gewoon scheef gemaakt =P!
Deze beker vind ik heel erg leuk, vanwege die wereldbol en de kleuren ^^!
Club Champions Europeens!
Mijn trotse papa bij de beker hahaha. Het lijkt misschien heel rustig, maar het was super druk daar. Om de seconde gingen mensen foto's maken bij deze beker =P!
Ik bleef dus ook maar niet achter en ging ook op de foto ^^.
Hier nog een filmpje. Sorry dat ze zo kort zijn, maar de batterij was bijna leeg en ik kan er nog geen heel filmpje van maken. Misschien, dat ik binnenkort een volledige 3 minuut durende film ga maken. Voor nu is dit het nog even =P.
Voor de rest zijn we nog op de tribune wezen kijken. Het stadion is echt groot!
Later zijn we doorgelopen en zijn we verder het museum in gegaan. Er is best veel wat je daar kan doen en zien. Als je voetbal fan bent zou ik zeker Camp Nou aanraden ^^!

Filmpje gemaakt door mijn vader (ik kan beter filmen, maar hij wilde weer die dag filmen xD):

Ik heb trouwens ook nog een filmpje van het club lied van F.C.B. ^^ :
Sing along zou ik zeggen hahaha xD.

Later zijn we ook nog het veld langs geweest.
Ik vind het voor een voetbal veld een mooi stadion ^^.

Entree prijs 2011 (voor een volwassene) : 19 euro.
Je kan een audio gids meekrijgen. Je moet dan wel een giropas of iets wat in de buurt komt ervoor inleveren (dat is een soort borg).
Zelf hebben wij niet veel gebruik gemaakt van een audio gids. Voor mij voegde zo'n audio gids niet veel waarde toe. In het begin maakte we er gebruik van, maar het is echt niet nodig.

Verder kan je een shirt in de winkel kopen van F.C.B. Voor het officiële shirt : prijs 76 euro. Met officiële bedoel ik het blauwe, rode shirt. Voor het Champions shirt zal die prijs ook wel in de buurt komen van 76 euro, maar daar ben ik niet zeker van.
xxx Katy ^^!

Reacties

Populaire posts