Aankomst hotel : Barceló Raval!

Onze wandeling naar ons hotel was gelukkig niet ver ^^! Bij het inchecken was het personeel heel vriendelijk voor ons en kregen we de kaart naar onze hotel kamer. Bij Barceló Raval gebruiken ze geen sleutels meer om je hotelsuite in te komen. Je krijgt per persoon een kaart, dus ik en mijn vader hadden er allebei één. Het hotel heeft veel luxe en mooie dingen. Barceló Raval is een design hotel en dat kon je ook wel zien, want het was prachtig!

Voorzieningen :
Het hotel is voorzien van een fitness ruimte, een sauna, een panorama dak (waar je de hele stad Barcelona kan zien), een zwembad (op het dak) en gratis internet. In je kamer ben je voorzien van een flatscreen tv (70 tv kanalen), douche (water komt daar via het plafond en via een douchekop) , wc, minibar (kost geld als je er iets van neemt) , Nespresso (daar kan je thee en Nespresso gratis maken), Ipod dock en natuurlijk je bed ^^.

Het hotel was verder erg schoon en had bijna overal roze en groene lampen. Zelfs de liften waren in die kleuren! Het hele hotel was super <3!
Tips en extra's :
Onze kamer nummer was 414 (alle getallen staan op de grond aangegeven met lichtjes). Van het uitzicht via je kamer moet je alleen niet teveel verwachten, want wij keken tegen een werk gebouw aan. Voor het prachtige uitzicht moet je echt het panorama dak op ^^.

Wij hadden wel moeite met sommige dingen. De gordijnen bijvoorbeeld. Wij wisten eerst niet dat de gordijnen elektrisch werken. Je moet dus op een bepaalde knop drukken om de gordijnen te openen. En verder is thee zetten met het Nespresso apparaat geen aanrader. Je kan het beter bij Nespresso laten.

En verder hoef je je geen zorgen te maken over het ontbijt. Als je buiten de deur wilt eten kan dat gewoon. Je bent niet verplicht in je hotel te eten. Dus dat is dan wel weer een voordeel ^^.
Op de elfde verdieping is dus het panorama dak. Je kan dan echt over heel Barcelona uitkijken. Er is een mooi zwembad als je wil afkoelen en je kan er ook lekker zonnen. Verder hoef je niet ver te lopen om drinken te bestellen. Je kan op het dak namelijk je drinken bestellen ^^. Verder heb je nog verrekijkers op het dak. Super handig, want dan zie je de bijvoorbeeld Sagrada Familia nog dichterbij ^^
Ik en mijn vader waren erg tevreden en besloten ook lekker om daar te zonnen en wat te drinken te bestellen. Ik een cola en mijn vader nam cerveza (bier). Later pakte we onze spullen uit.

xxx Katy ^^

Reacties

Populaire posts