Openavond Hogeschool Tio.

Vandaag ging ik voor het geval dat, kijken bij de Hogeschool Tio. Waar ik mijn stewardessen opleiding wil volgen. Er schijnt zelfs een lokaal te zijn, die ingericht is als een vliegtuig. Het was wel een klein gebouw en het schijnt ook dat de gewone klassen max. 20 leerlingen hebben en bij praktijk lessen hebben ze een max. van 10 leerlingen. Dus een weinig aantal leerlingen per klas. De open avond was wel oké, maar ik wil toch nog even op mijn middelbare school blijven. Ik voel me nog niet volwassen genoeg voor zo'n school. Maar ik vind wel dat deze school toch nog wat meer betroken is bij de leerlingen. Bij het Albeda en Zadkine laten ze alles maar aan jou over en als het je niet lukt is het jouw probleem. Zo kwamen die scholen op mij over in ieder geval. (Zoiets zeiden ze ook bij de open dagen, die ik met mijn school had bezocht.) Dat gevoel heb ik bij de Tio niet. De Tio lijkt mij wel een goede school. Met mbo kan ik er in ieder geval heen, maar mijn doel is eerst de havo en dan een hbo-opleiding. Maar ja, mocht ik geen havo halen dan doe ik de Tio op mbo niveau.

Pff, eerst die examens maar. Daar ben ik al zenuwachtig genoeg voor =[! De mensen die ook examen hebben : succes ermee <3!

xxx Katy ^^.

Reacties

  1. Succes met je examens! Sta je er slecht voor dat je zo twijfeld? Mijn examens beginnen woensdag ook (doe het voor de 2e keer, zit nu op de vavo).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts